Toyata Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. Tarafından Okulumuza Araç Hibesi

Toyata Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş tarafından okulumuza eğitim öğretim amaciyla hibe edilen Toyata Verso marka aracın teslimatı okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına yapılmıştır.

12.05.2015 4076

Toyata Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. tarafından okulumuza eğitim öğretim amaciyla hibe edilen Toyata Verso marka aracın teslimatı okulumuz Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına yapılmıştır. Eğitim Öğretim amacıyla hibe edilen araç icin Toyata Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.´ye ayrıca aracın fabrikadan okulumuza kadar getirilmesinde ve araca ait bazı aksesuarların temininde ve katkıda bulunan Malatya Porgalı Toyata grubuna teşekkür ederiz.

toyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyotatoyota